Sommarjobb

Då var andra arbetsdagen avklarad. Nu väntas det pengar som bara ska rulla in på kontot. Har ni något sommarjobb eller får ni pengar på annat sätt?


Det hade gärna fått vara dåligt väder nu när jag jobbar om om 3 veckor så kan det få bli fint.
Sommarlov, solen lyser..ingenstans!?

I eftermiddag bär det av mot Öland. Där ska jag grilla med mina vänner, tiger och puh, de finns alltid där för varandra. Häng med och upptäcker kul, det är att upptäcka saker tillsammans. Mina vänner tiger och puh, mina vänner tiger och puh, miiiinaa vääänner tiiiigeeer &&&& puuuuuuuh!
Det är en låt ifall ni inte visste det. Började tänka på disney och sen fick den vara med här. Hittar dock inte låten på youtube så ni får inte lyssna på den. Synd för er...

Ska ta och ringa transportstyrelsen om övningskörningen innan jag åker också.

Halli Hallå!


Information och säkerhetsmöte

Information och säkerhets möte inför sommarjobbet har jag varit på idag. Kan väl inte direkt säga att det var kul, men jag lärde mig lite. Sommarjobba i 3 veckor i sommar sen. Kan bli både kul och intressant, får hoppas på det i alla fall.

Nu måste jag sitta och föra över allt jag har på min skoldator till min hemdator. Nu i veckan ska datorn lämnas in och uppdateras till en bättre version. Så den får jag se nästa termin.


Snart är det måndag igen!

Då var det söndag igen. Alltid lika slappa.
Har haft en rolig och trevlig helg. I fredags kom Flisan och Kicki. Utgång på kvällen.
Igår gick jag ut med Nettan och träffade några andra vänner. Helt okej kväll.

9/6

Det har varit ett uppehåll på den här bloggen. Känner att jag inte har lust/tid att skriva. Det är inget speciellt att ha blogg nuförtiden, tycker jag. Nästan alla bloggar. Vi får se hur ofta jag kommer att uppdatera här. Snart är det lov så det blir nog inte allt för ofta. Men kolla gärna in iallafall.

Nu har jag slutat för dagen och långledigt står på schemat. Lediga torsdag, fredag, lördag och söndag. Veckan efter går vi må, ti, ons och går halva dagen på torsdagen innan vi slutar. Ska bli skönt med sommarlov även att detta år bara har sprungit iväg.

Just nu sitter jag hemma hos Märta tillsammans med Sabina och Emma. Mycket trevligt. Ikväll ska vi iväg till Danne med gänget och umgås. Mycket trevligt det också.

Jag ska försöka hålla mig vid liv på bloggen om ni fortsätter att kommentera mer!
Hoppas att ni får en bra onsdag.


Jag, Märta, Emma och Sabina


RSS 2.0