@skolan

I klassrummet och jobbar med Matilda. Precis gjort klart powerpointen så nu är det bara att öva lite. Vi ska nämligen ha en presentation inför it-media 1:orna imorgon (fredag). It's gonna be fun, ehe, maybe..
Har inte tid att skriva längre.

Ciao!


California Dreaming - The Mamas & The Papas

Sitter här på mitt rum med min systers laptop..Ni behöver ju inte säga något till henne att jag tog den..eller..aah.."lånade" utan att fråga. Tycker att det är helt ok att göra så ibland. Fast det tycker säkert inte hon..men vem bryr sig? Jag borde egentligen bry mig för imorgon kommer hon bli arg och det betyder att jag måste springa som en idiot i hela huset för att jag har en ilsk unge efter mig..ganska illa.

Sova eller inte sova? Det är den stora frågan som jag sitter och funderar på just nu. Är jag så pass trött att jag kommer somna? Eller ska jag sitta vid datorn en liiiten stund till? Ja, det får jag nog tänka på en stund till.

Blev som ett litet barn idag när de började sända Fångarna på fortet på 4:an ikväll. Har bokat en plats i soffan imorgon till onsdag kl 20:00-21:30. Efter det så visade de Time out som också är roligt. Undra om man ska boka plats till 22:00? Beror på om de visar det samma tid som idag. 3 gånger/vecka, som fångarna på fortet. Vore trevligt. Vi får väl la se imorgon när jag tar mig en titt i tidningen.

Skola om 2 dagar. Nu kör vi! Satsa allt!

.-.

Hittade en gammal bild. Tyckte det var värt att slänga upp den. Ni får stå
ut med att den är åt fel håll.
PUSS & KRAM SKUMBANAN

så ses vi på lördag

Tänker nu resa mig upp från soffan, gå några meter till toaletten där jag ska borsta tänderna och sedan ska jag gå några meter igen till mitt rum där jag ska lägga mig i sängen och sova.
Det låter som en riktigt bra idé.

Imorgon är det kalas och sedan ska vi åka och hälsa på lilla Edith som kom till världen för 9 dagar sen. Mysigt. Fasters lilla gullunge nr2. Känns underbart att ha fått en brorsdotter till. Två gulliga småbarn är det allt.

Nu säger jag godnatt


Edith


Iris


start the pAArty!

Snart är det dags att dra sig mot stan för att äta med Sofie och hennes familj. Mysigt!!
Ikväll ska vi till Kicki och fira henne. Hoppas på en trevlig kväll!


En vecka hemma

Exakt 2 veckor kvar till skolan börjar. Positivt? Negativt? Det är sånt som märks då.

I måndags var det en ganska chill dag. Fixade saker på banken, städade och övningskörde.
Igår, tisdag, spenderade jag och mamma 4 timmar i Oskarshamn för att Linnéas dator inte var som den skulle. Det positiva var att jag köpte ett par nya byxor och fick vara lite själv med mamma.
Idag har vi inget planerat. Kanske blir en liten tripp till något ställe. Vi får väl se..RSS 2.0