Sjuklingen

De flesta verkar vara sjuka och det har även jag blivit. Kände mig dålig igår men kämpade mig igenom lektionerna. Idag gick det verkligen inte att gå till skolan. Mår skit rent ut sagt. P.g.a. att jag är sjuk så kunde jag inte träna bodystep igår och idag kan jag inte träna easyline. Vilket jag är mycket ledsen över. Missar även IK's hemma match mot Leksand. Buuhuu.

Fast när man är sjuk kan man väl passa på att lyssna på The Beatles hela dagen? ;) Underbart!


Behövs lite bilder då & då, därför får ni se 3 väldigt tråkiga bilder på
en tjej som är sjuk.
Foto: Beatrice

Kärlek till er ♥


Bäst på fest!

Idag borde alla som var på festen igår tacka Erik för att vi kunde vara i hans lägenhet. Inte vart på sån rolig fest på länge nu! Måste göras om mycket oftare! Sjukt kul, tack alla som var där! Dock var det ju lite som kom imellan med bråk och poliser och sådär, fast om vi skiter i det så var det en helt awesome kväll/natt.

Sitter nu hemma i soffan med skoldatorn och kollar lite smått på tv. Väntar på maten. Pappa är ute och grillar. Fattar inte varför för jag tycker det är kallt. Anyway, grillat är alltid gott.

Det får bli en hemmakväll. Behövs ibland. Alltid lika skönt. Frågan är..Ska jag kolla på Det här är ditt liv på 1:an kl 20:00 eller kolla på Dansfeber på 4:an kl 20:00? Kan inte riktigt bestämma mig. Hjälp mig? Beror kanske lite på vem som är med i Det här är ditt liv.

Kärlek till er ♥

party, party, paaartyyy!
I found an old picture. Bilden är inte från igår!!

I hope I become this week's blog.

Ville bara säga att jag är med och tävlar om veckan blogg och att få ett eget gästinlägg. Aldrig fel det inte!
Kolla gärna in den sidan: http://janemeliiewennberg.blogg.se/index.html 


RSS 2.0