Söndag, vanliga tråkiga söndag

Söndagar brukar vara tråkiga och även denna. Försöker göra klart skolarbeten jag missat och ikväll ska jag spela bingolotto. Precis som varje söndag. Ja fy..


Söndag

Åka en sväng till Ohamn för att kolla in lite kläder på rean. Senare ska jag försöka ta mig till sporthallen och kolla på fotboll. It's my sunday dear people.


Sommarbild
Foto: wwwhonkallaslinni.blogg.se

Kisse på jakt efter mig?

Trött, trött, trött...min katt följer efter mig. Mindre kul.
Fika med min familj och spela bingolotto är det som står på schemat idag.
Vad ska ni göra?


Sune
Foto: Beatrice

Mitt svar till Mellari

Någon Mellari eller vad hon/han nu heter hade kommenterat en inlägg så jag får väl svara här då:

Mellari: jag tror inte att du är en människa.
LOL

SVAR: Jadu, haha, vad fan ska jag säga? Hahah, för det första kan jag inte sluta skratta och för det andra är jag självklart en människa. För jag är ingen jävla kanin som sitter och bloggar. Det är väl bara människor som kan blogga? Om inte du nu har någon sjukdom så du tror att en kanin, gris, elefant, vad som helst, ett jävla djur kan sitta och blogga. Tycker att din kommentar var märklig. Så min fråga till dig är varför tror du inte att jag är en människa och vad är jag om jag inte är en människa. Tror du inte att jag är en människa ska du söka hjälp och sluta läsa min blogg. Take care!


Hockey

Igår på idrotten åkte vi skridskor och körde hockey på slutet. Jag har nu kommit på att jag är nya Henrik Sedin så nu satsar jag på nhl. *haha*.

Lyssnar på IK - Almtuna på radion. Just nu 2-2.

tv/sova ?

Sitter och kollar på ett program om Iran och allt vad det är. Blir så arg, trött, det går mig på nerverna. @¤'*^#"§
Jag vet inte om jag ska kolla klart på det eller gå och lägga mig. Kollar jag lite till så kommer jag slå sönder tv:n men om jag ska gå och lägga mig måste jag dricka upp mitt glas med julmust och jag är inte törstig. Såg jag att mitt kex med ost fanns kvar också..*suck*..

Imorgon ska jag till Kalmar med Nicole. Ni kan ringa i nödläge men sms:a får ni göra hela tiden, svarar jag inte så orkar jag inte.

RSS 2.0